Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Κίνα με 42 εκατ. ευρώ ο Μαρτίνες!

Στην Κίνα με 42 εκατ. ευρώ ο Μαρτίνες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2016 14:55
Η κινεζική Γκουαντζού Εβεργκράντε κατέβαλε στην Ατλέτικο το ποσό των 42 εκατ. ευρώ και απέκτησε τον Τζάκσον Μαρτίνες, με τον Κολομβιανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Έξι μήνες μετά την μετακίνηση του στην Ατλέτικο, ο Τζάκσον Μαρτίνες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα! Η πρωταθλήτρια Ασίας, Γκουαντζού Εβεργκράντε κατέβαλε στους «ροχιμπλάνκος» το ποσό των 42 εκατ. ευρώ και απέκτησε τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Ο 29χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Πόρτο έναντι 35 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Ισπανία, σημειώνοντας μόλις 3 γκολ σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ροχιμπλάνκος» έψαξαν τον αντικαταστάτη του Κολομβιανού πριν το φινάλε των μεταγραφών στην Ευρώπη (στην Κίνα συνεχίζονται κανονικά οι μεταγραφές) και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, φέρεται ότι χτύπησαν την πόρτα της Τσέλσι για τον Ντιέγκο Κόστα, με τους «μπλε» να απαντούν αρνητικά.

Φυσικά ο Τζάκσον Μαρτίνες δεν είναι ο μοναδικός που έκανε το ταξίδι για την Κίνα τον Ιανουάριο. Θυμίζουμε πως η Ζιανγκσού Σούνινγκ πήρε τον Ραμίρες από την Τσέλσι με 27 εκατ. ευρώ, η Χεμπέι Φόρτσουν πήρε τον Ζερβινιό από την Ρόμα με 18 εκατ. ευρώ, ενώ η Σαγκάη Σενχούα πήρε τον Φρέντι Γκουαρίν από την Ίντερ με 13 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.