Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Μολέδο

Στα πράσινα ο Μολέδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2016 18:57
Την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρισκόταν εδώ και μέρες στην Ελλάδα και αφού πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο 28χρονος αποτελεί την έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο και πλέον απομένει να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Βιγιαφάνες.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Ροντρίγκο Μοδέστο ντα Σίλβα Μολέδο γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1987 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Καμπορίου και συνέχισε στην Ουνιάο Ρονδονόπολις. Το 2009 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Όντρα Βόντζισλαβ προτού επιστρέψει λίγους μήνες μετά στη Βραζιλία και τη Ρονδονόπολις.

To 2011 τον απέκτησε η Ιντερνασιονάλ όπου και καθιερώθηκε βασικός. Μάλιστα κλήθηκε μια φορά στην εθνική Βραζιλίας χωρίς να αγωνιστεί. Το καλοκαίρι του 2013 μετεγγράφηκε στην ουκρανική Μέταλιστ όπου και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Μάιο, οπότε και επέστρεψε στην πατρίδα του και στην Ιντερνασιονάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.