Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με σούπερ ανατροπή η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Με σούπερ ανατροπή η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2016 21:35
Με γκολ των Τουρέ (82’) και Αγκουέρο (84’) η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή και την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Γουότφορντ, ωστόσο κάνοντας την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, έφυγε με το διπλό (2-1) από το «Βίκαρατζ Ρόουντ» και μείωσε ξανά στο -3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 13’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με χαμένο τετ-α-τετ του Ιγκάλο. Στη συνέχεια, η Σίτι κατάφερε να ισορροπήσει και στο 20’ απάντησε στις ευκαιρίες με δυνατό σουτ του Ντε Μπρούιν, το οποίο έδιωξε ο Γκόμεζ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ πραγματοποίησε νέα απόκρουση στο 28’, σε προσπάθεια του Φερναντίνιο, κρατώντας το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’), η Γουότφορντ «άγγιξε» το γκολ με συρτό σουτ του Γουότσον και στο 55’, μετά από κόρνερ του Άγγλου, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Κολάροφ.
Η Σίτι δυσκολευόταν να βρει λύσεις και στο 79’ η Γουότφορντ έχασε τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, με τον Καπού να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Φλόρες δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και το πλήρωσε... Στο 82’ ο Κολάροφ εκτέλεσε κόρνερ, ο Χολέμπας έχασε τον Τουρέ και αυτός με τρομερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε δύο λεπτά μετά, με τον Σανιά να βγάζει τη σέντρα και τον Αγκουέρο να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-1. Στο 88’ ο Ιγκάλο έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει και η Σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Βικαράτζ Ρόουντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.