Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2016 19:16
Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 με την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ» και γνώρισε βαθμολογική απώλεια στο πρώτο της παιχνίδι για το 2016. Δύο δοκάρια είχαν οι μπλαουγκράνα, που έφτασαν τα εφτά (!) στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι της Καταλονίας ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων μέσα στο μήνα, καθώς ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, προσφέροντας ελπίδες για τίτλο σε Ατλέτικο και Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και στο 9’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Σουάρες, ο οποίος δεν είχε καλή θέση και δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νεϊμάρ.

Αυτή ήταν μια από τις λίγες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Η Εσπανιόλ έκλεινε σωστά τους χώρους και μάλιστα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 26’, όταν μετά από κόρνερ του Πέρες, ο Πικέ έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή διορθώνοντας τη λάθος αντίδραση του Μπράβο.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 36’, με τον Λιονέλ Μέσι να εκτελεί απευθείας φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στη συμβολή των δοκών. Αυτό ήταν το 3ο δοκάρι του Αργεντινού στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, απειλώντας στο 48’ με τον Σουάρες ενώ στο 55’ ο Ουρουγουανός σημάδεψε το δοκάρι της Εσπανιόλ, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για το 1-0. Ενδιάμεσα (52’), οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή με τον Πέρες, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπράβο.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Εσπανιόλ δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να δημιουργήσει ευκαιρίες και την υποχρέωσε στην πρώτη βαθμολογική απώλεια για το 2016. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ενρίκε βρίσκεται στο +1 από την 2η Ατλέτικο και στο +3 από την 3η Ρεάλ, με τις τρεις ομάδες να «χρωστάνε» ένα παιχνίδι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.