Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μονκ από την Σουόνσι

Τέλος ο Μονκ από την Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2015 18:19
Παρελθόν από τον πάγκο της Σουόνσι αποτελεί ο Γκάρι Μονκ, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα των «κύκνων» στο πρωτάθλημα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σουόνσι, καθώς ο ουαλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκάρι Μονκ. Ο 36χρονος αγωνίζονταν στην Σουόνσι από το 2004 και τον Φεβρουάριο του 2014 ανέλαβε χρέη προπονητή, αντικαθιστώντας τον Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά, οδηγώντας την Σουόνσι στην 8η θέση του περσινού πρωταθλήματος με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ανάλογα τη φετινή σεζόν… Σε 15 παιχνίδι πρωταθλήματος, οι «κύκνοι» έχουν σημειώσει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εφτά ήττες, όντας μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον η διοίκηση αναζητά τον διάδοχο του, με τις αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν ως πρώτο φαβορί τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς. Στη λίστα των εταιριών με τους υποψήφιους προπονητές βρίσκεται και ο Γκουστάβο Πογιέτ της ΑΕΚ, ωστόσο ο Ουρουγουανός διέψευσε πως βρίσκεται σε επαφές με την ουαλική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.