Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν έφτανε ο Μήτρογλου για την Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν έφτανε ο Μήτρογλου για την Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2015 01:04
Ο Μήτρογλου σκόραρε κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 2-1 την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και «σφράγισαν» την πρώτη θέση του ομίλου. Τα… χρειάστηκε για την 3η θέση η Γαλατασαράι, 1-1 με Αστάνα.

Η Μπενφίκα χρειάζονταν έστω και την ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφυγε με τη νίκη (2-1) από το «Ντα Λουζ» και θα μπει ως ισχυρή στην κλήρωση για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν το προβάδισμα στο 33’ με τον Σαούλ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα έπειτα από ωραίο γύρισμα του Βιέτο. Ο Αργεντινός από δημιουργός, χρίστηκε σκόρερ στο 55’, «γράφοντας» το 2-0 έπειτα από σέντρα του Φερέιρα-Καράσκο.

Στην επανάληψη μπήκε ο Κώστας Μήτρογλου και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα άγγιξε την ισοφάριση. Ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 75’ με πολύ όμορφη ενέργεια και πλασέ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την Μπενφίκα…

Η Ατλέτικο άντεξε την πίεση των «αετών» και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου, αφήνοντας δεύτερους τους Πορτογάλους.

Στο Γιουρόπα με… άγχος η Γαλατά


Η Γαλατασαράϊ τα… χρειάστηκε κόντρα στην Αστάνα, ωστόσο το τελικό 1-1 στην Κωνσταντινούπολη της χάρισε την 3η θέση και το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Καζάκοι σόκαραν τους Τούρκους, ανοίγοντας το σκορ στο 63’ με ωραίο σουτ του Τουμάσι. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά η Γαλατασαράι ισοφάρισε με τον Ινάν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Αστάνα δεν κατάφερε να απαντήσει και έμεινε στο -1 από την Γαλατά, που θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 13
2. Μπενφίκα 10
------------------------
3. Γαλατασαράι 5
------------------------
4. Αστάνα 4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.