Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ σε παίκτες: «Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Πογιέτ σε παίκτες: «Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2015 15:39
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της ΑΕΚ και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή όλους τους ποδοσφαιριστές. «Θέλω νίκες σ’ όλα τα ματς», τόνισε στους παίκτες.

Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε με το καλημέρα ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε στα Σπάτα, όπου γνώρισε τους νέους του ποδοσφαιριστές και ηγήθηκε για πρώτη φορά του προγράμματος.

Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θα βουτήξει από νωρίς στα… βαθιά, αφού θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Άλλωστε, ο ίδιος τόνισε πως δεν θα το έχανε με… τίποτα: «Και σαν παίκτης και σαν προπονητής είμαι συνηθισμένος στα δύσκολα. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω το ντέρμπι», δήλωσε στη Nova ο «Γκας».

«Η ομάδα θα παίζει μόνο για τη νίκη, ήρθα για να κάνω καριέρα»


Πογιέτ σε παίκτες: «Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη»
Στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες, ο Πογιέτ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα παίζει μόνο για τη νίκη, ενώ ζήτησε πειθαρχία σε όλους τους τομείς:

«Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για νίκες. Θέλω πειθαρχία παντού, από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες, σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. Η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα. Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να πλουτίσω θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας», δήλωσε ο Ουρουγουανός.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέτοντας ως στόχο τη νίκη: «Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχω δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά», τόνισε.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Πογιέτ είδε τους Σιμόες, Μπαρόχα και Ντίντακ να προπονούνται κανονικά και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στου «εκλεκτούς» του Ουρουγουανού βρίσκεται και ο Αραβίδης, ο οποίος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, στην 20αδα είναι οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.