Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά στον Σκίμπε η Εθνική

Κοντά στον Σκίμπε η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2015 15:47
Ο Γερμανός Μίκαελ Σκίμπε, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας! Εντός της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα ο 50χρονος προπονητής.

Ο Μίκαελ Σκίμπε είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας εντός της επόμενης βδομάδας, για να δώσει τα χέρια με την ΕΠΟ και να αναλάβει τις τύχες της επόμενης μέρας της «γαλανόλευκης».

Ο 50χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 23 ετών, αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομής της Σάλκε. Δεν έχει καθίσει ποτέ σε πάγκο Εθνικής ομάδας ως πρώτος προπονητής, ωστόσο ήταν βοηθός του Ρούντι Φέλερ στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας από το 2000 ως το 2004.

Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1 (παίζει και 4-4-2) και έχει δουλέψει σε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Χέρτα και η Άϊντραχτ. Εκτός Γερμανίας έχει δουλέψει σε Τουρκία (Γαλατά, Καραμπουκσπορ, Εσκισεχιρσπόρ) και στην Ελβετία (Γκρασχόπερς).

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Γερμανός θα υπογράψει συμβόλαιο και θα κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.