Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πρώτη γκέλα για Παρί (video)

Σαμπιονά: Πρώτη γκέλα για Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 00:19
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από πέντε παιχνίδια γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πλήρωσε τις γκάφες του Τραμπ και έμεινε στο 2-2 με την Μπορντό στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να κάνει το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα. Οι «πρωτευουσιάνοι» πλήρωσαν τα δύο λάθη του Κέβιν Τραπ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την μαχητική Μπορντό, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μάλμε για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γιρονδίνοι, που την Πέμπτη θα παίξουν με την Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, βρέθηκαν πίσω στο 27’, όταν ο Καρασό έχασε τη μπάλα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Καβάνι να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ.

Από λάθος τερματοφύλακα ήρθε και το δεύτερο γκολ του ματς. Μετά από κόρνερ της Μπορντό στο 31’ , ο Σεβέ έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να χτυπάει στα απλωμένα χέρια του Τραμπ και να καταλήγει στα δίχτυα της Παρί!

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στο 34’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καβάνι. Στο 42’ ο Ντι Μαρία θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη της Παρί, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Καρασό, ο οποίος κράτησε το 2-1.

Η Μπορντό έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 77’ λόγω δεύτερης κίτρινης του Σεβέ, όμως δύο λεπτά μετά ισοφάρισε σε 2-2 μετά από νέο τραγικό λάθος του Τραμπ. Ο Γερμανός γκολκίπερ επιχείρησε να περάσει τον Καζρί, ο οποίος του έκλεψε τη μπάλα και πολύ άνετα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η Παρί θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 83’ με σουτ του Λαβέτσι, όμως ο Καρασό πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση, επιτρέποντας στην ομάδα του Σανιόλ να φύγει με σπουδαίο βαθμό από το Παρίσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.