Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστροφή Χολέμπας και Πέτσου στην Εθνική

Επιστροφή Χολέμπας και Πέτσου στην Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2015 14:58
Τα ονόματα των Χοσέ Χολέμπας και Θάνου Πέτσου ξεχωρίζουν στην προεπιλογή του Κώστα Τσάνα για τα παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία και Ρουμανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριλήφθησαν στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Φινλανδία (4/9) και Ρουμανία (7/9), για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Εθνική, αφού το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 7/9/2014 με τη Ρουμανία.

Από την άλλη, ξεχωρίζει η κλήση του Θάνου Πέτσου, με τον μέσο της Ραπίντ Βιέννης να επιστρέφει στην Εθνική για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2011, όταν είχε παίξει ως αλλαγή σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Βοσνία.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο Κώστας Τσάνας είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Λουκάς Βύντρα (Χαποέλ Τελ Αβίβ), Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί), Θάνος Πέτσος (Ραπίντ Βιένης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.