Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τριάρα της Ρεάλ στην Ίντερ (video)

Φιλική τριάρα της Ρεάλ στην Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2015 17:49
Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Ίντερ σε φιλικό παιχνίδι για το International Champions Cup και συνέχισε με νίκη την περιοδεία της στα γήπεδα της Κίνας και της Αυστραλίας. Χεσέ, Βαράν και Ροντρίγκες τα γκολ για τη «βασίλισσα».

Λίγες ημέρες μετά τη φιλική νίκη της με 4-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Ίντερ στην Κίνα, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά, International Champions Cup.

Η «βασίλισσα» απείλησε αρκετές φορές την εστία του Χαντάνοβιτς στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 29’ με τον Χεσέ, ο οποίος απέφυγε τον Μουρίγιο και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «νερατζούρι» για το 1-0.

Η Ρεάλ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 39’, όταν ο Χεσέ έστρωσε στον Ρονάλντο, όμως ο Χαντάνοβιτς απόκρουσε το σουτ του Πορτογάλου, κρατώντας το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Ίντερ «άγγιξε» την ισοφάριση, ωστόσο ο Νάβας απόκρουσε εντυπωσιακή την εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες.

Ο Ράφα Μπενίτεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αυτές δεν επηρέασαν τη Ρεάλ, η οποία πέτυχε δεύτερο γκολ στο 56’ με τον Βαράν. Ο Βάθκεθ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γάλλος αμυντικός σκόραρε από κοντά, «γράφοντας» το 2-0.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Χάμες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 89’, σκοράροντας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ για το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.