Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ρεάλ ο Κασίγια

Στην Ρεάλ ο Κασίγια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2015 16:07
Στην Ρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κίκο Κασίγια. Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την «βασίλισσα» και ο Ισπανός γκολκίπερ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, η Ρεάλ προχώρησε στην απόκτηση του Κίκο Κασίγια. Η «βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με την Εσπανιόλ και ο Ισπανός γκολκίπερ θα επιστρέψει στην Ρεάλ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του (έπαιξε στη δεύτερη ομάδα).

Ο 28χρονος λέει αντίο στην Εσπανιόλ μετά από τέσσερα χρόνια, με τους Καταλανούς να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 6 εκατ. ευρώ.

«Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου ξεκινάει τώρα. Μου δόθηκε μια ευκαιρία ζωής και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στη Ρεάλ» δήλωσε ο Κασίγια, ο οποίος μετράει τις περισσότερες αποκρούσεις (209) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα δύο τελευταία χρόνια.

Μετά από αυτή την κίνηση είναι αμφίβολο αν η Ρεάλ θα κινηθεί και για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα. Ισπανοί δημοσιογράφοι εκτιμούν ότι οι Κασίγια και Νάβας θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων της Ρεάλ για τη νέα σεζόν και πως η «βασίλισσα» θα κινηθεί για την απόκτηση του Ντε Χέα το επόμενο καλοκαίρι, όταν μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.