Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Νίκησε και ετοιμάζεται για… ΠΑΟΚ η Λοκομοτίβα

Γιουρόπα Λιγκ: Νίκησε και ετοιμάζεται για… ΠΑΟΚ η Λοκομοτίβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2015 23:17
Η Λοκομοτίβα Ζάγρεμπ κέρδισε με 3-1 την Μπρόουτον στην Ουαλία και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες «άλωσαν» την έδρα της Μπρόοτον (3-1) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ζάγκρεμπ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με το Ρίλεϊ (28'), όμως η Λοκομοτίβα έφερε… τούμπα το ματς στην επανάληψη χάρη στα γκολ των Σόβιτσιτς (48’) και Μάριτς (61’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κόλαρ στο 68’, ενώ στο 82' ο Σόβσιτς έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 16 και 23 Ιουλίου.

Μπρόουτον: Κόουτς, Πίρσον, Μαγκίν, Όουενς, Φιλντ, Τζόουνς, Ρίλεϊ, Γουίναλ (84' Χίλινγκ), Όουεν, Μπάντρις (83' Έβανς), Γκρέι (75' Γουέιντ).

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρσέλα, Τσαπάν, Σόβσιτς (84' Τσόριτς), Μπρούσιτς, Αντριάσεβιτς, Λέκο, Μάριτς (63' Κόλαρ), Φιόλιτς, Μίσιτς (75' Γκρζαν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.