Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μοντέλα από τη Φιορεντίνα

Τέλος ο Μοντέλα από τη Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2015 22:44
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα αποτελεί ο Βιντσέντσο Μοντέλα καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στη φανέλα, τους οπαδούς και τη διοίκηση».

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Φιορεντίνα, μετά την απόφαση της διοίκησης να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Βιντσέντσο Μοντέλα.

Παρά την πετυχημένη πορεία των «βιόλα» στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Μοντέλα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της για τη συμπεριφορά του 40χρονου προπονητή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περίμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα την απάντηση του Ιταλού τεχνικού σε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η υπομονή τους εξαντλήθηκε και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Πάουλο Σόουζα της Βασιλείας να είναι το πρώτο φαβορί.

Η λογική λέει ότι ο Μοντέλα είναι κοντά ή έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το όνομα του είχε ακουστεί τόσο για τη Νάπολι, όσο και για τη Μίλαν. Βέβαια σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι «παρτενοπέι» έχουν δώσει τα χέρια με τον Μαουρίτσιο Σάρι και οι «ροσονέρι» με τον Σίνισα Μιχαίλοβιτς, χωρίς ακόμα να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Ρούντι Γκαρσία και τη Ρόμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μοντέλα έχει φορέσει για δέκα χρόνια τη φανέλα των «τζιαλορόσι», ενώ το 2011 ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του ως υπηρεσιακός τεχνικός του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η ανακοίνωση:


«Η Φιορεντίνα υπολόγισε την συμπεριφορά του προπονητή Βιντσέντσο Μοντέλα το τελευταίο διάστημα όπως και τη ξεκάθαρη επιθυμία του να ελευθερωθεί από ένα συμβόλαιο που υπέγραψε πριν περίπου δύο χρόνια, επειδή έχει μια ρήτρα αποδέσμευσης την οποία ο προπονητής δεν δέχεται πλέον, ενώ είχε συμφωνήσει με αυτή τότε.

Επομένως, με μεγάλη λύπη, πρέπει να υπολογίσουμε ότι χάθηκε η απαραίτητη εμπιστοσύνη για να προχωρήσει αυτή η σχέση και είμαστε αναγκασμένοι -για το καλό του κλαμπ- να απολύσουμε τον Βιντσέντσο Μοντέλα.

Αυτή η ξαφνική κατάσταση δημιουργεί οργανωτικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λύσουμε επειγόντως. Θα περιμέναμε από τον προπονητή μια πιο ξεκάθαρη συμπεριφορά, να έδειχνε μεγαλύτερο σεβασμό και λιγότερη ασάφεια απέναντι στη φανέλα, στους οπαδούς της και την διοίκηση που του έδωσαν τόσα πολλά
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.