Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Σπόρτινγκ ο Ζεσούς

Υπέγραψε στη Σπόρτινγκ ο Ζεσούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2015 00:16
Ο Ζόρζε Ζεσούς είναι όπως αναμενόταν ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μπρούνο ντε Καρβάλιο ανακοίνωσε τη συμφωνία.

Προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι και επίσημα ο Ζόρζε Ζεσούς. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Μπενφίκα, ο Πορτογάλος τεχνικός έκλεισε το κεφάλαιο των «αετών» και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη συμπολίτισσα, Σπόρτινγκ.

«Καλώς ήρθες σπίτι, Ζόρζε Ζεσούς» ήταν το μήνυμα της ομάδας στο twitter, καθώς ο Ζεσούς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σπόρτινγκ το 1973.

«Ανακοινώνω επίσημα στους μετόχους πως ο Ζόρζε Ζεζούς έχει συμβόλαιο μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η μοναδική εγγύηση που μπόρεσε να μου δώσει ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι πως θα προπονήσει το σύλλογο μέσα από την καρδιά του» δήλωσε ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα, οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου τεχνικού αγγίζουν περίπου τα 6 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του θα έχει λάβει το ποσό των 18 εκατ. ευρώ!

Σε έξι χρόνια στον πάγκο της Μπενφίκα, ο Ζεσούς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και πέντε Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, ενώ οδήγησε τους «αετούς» σε δύο συνεχόμενους τελικούς του Γιουρόπα Λιγκ (2012, 2013), χωρίς όμως να σηκώσει το τρόπαιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.