Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2015 19:14
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Νόριτς επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ! Τα «καναρίνια» νίκησαν με 2-0 την Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον τελικό των πλει-οφ της Τσάμπιονσιπ και «σφράγισαν» το εισιτήριο της επιστροφής τους στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου! Κέρδος τα 120 εκατ. λίρες!

Η Νόριτς είναι η τρίτη ομάδα της Τσάμπιονσιπ που θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν. Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-0 της Μίντλεσμπρο στο «Γουέμπλει» και επέστρεψαν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από μόλις έναν χρόνο απουσίας.

Η ομάδα του Άλεξ Νιλ ξεκίνησε εντυπωσιακά και είχε δοκάρι στο 9ο λεπτό με τον Τζόνσον. Ένα λεπτό μετά ήρθε η απάντηση της Μίντλεσμπρο, με τον Βόοσεν να σημαδεύει το δοκάρι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Η συνέχεια όμως άνηκε στη Νόριτς. Στο 12’ ο Τζερόμ έκλεψε τη μπάλα από τον Άγιαλα και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κωνσταντόπουλο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ρεντμόντ «έγραψε» το 2-0 με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Καμία ομάδα που είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 στον τελικό των πλέι οφ δεν είχε καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μετά την Μπόλτον το 1995. Η Μίντλεσμπρο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Έτσι, η Νόριτς έγινε η 18η ομάδα που κατάφερε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως τα «καναρίνια» αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που έχει υπολογιστεί γύρω στις 120 εκατ. λίρες (!) ως μίνιμουμ. Τα χρήματα προκύπτουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και τα εμπορικά έσοδα.

Υπενθυμίζεται πως Μπόρνμουθ και Γουότφορντ είναι οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο, ενώ Μπέρνλι, Χαλ και ΚΠΡ είναι οι τρεις ομάδες της Πρέμιερ που θα ακολουθήσουν την αντίθεση διαδρομή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.