Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Στην Football League ο Πανσερραϊκός, δεύτερος ο Άρης

Γ’ Εθνική: Στην Football League ο Πανσερραϊκός, δεύτερος ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2015 19:24
Με γκολ του Γκόγκα, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 1-0 την Δόξα Δράμας και πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Football League, αφήνοντας δεύτερο τον Άρη. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και περιμένουν σε τυχόν ανακατατάξεις προκειμένου να ανέβουν στην Football League.

Στη Football League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πανσεραικός! Οι Σερραίοι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισαν με 1-0 την Δόξα Δράμας και εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τα «λιοντάρια» πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Γκόγκα, ο οποίος με πλασέ στο 42’ νίκησε τον Καράδαη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες και κόσμος έγιναν ένα… κουβάρι, πανηγυρίζοντας με τη ψυχή τους την μεγάλη άνοδο της ομάδας.

Δεύτερος ο Άρης, στην Football League τα Τρίκαλα


Γ’ Εθνική: Στην Football League ο Πανσερραϊκός, δεύτερος ο Άρης
Στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου τερμάτισε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 0-0 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ωστόσο ακόμα και αν έπαιρναν τη νίκη δεν θα είχαν τύχη από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Δόξα Δράμας.

Οι «κίτρινοι» πέταξαν στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο και είχαν δύο δοκάρια, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Άρης μπορεί να ελπίζει μόνο σε διάφορες ανακατατάξεις που ενδεχομένως να υπάρξουν στην Football League.

Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν τα Τρίκαλα. O AOT πήρε μεγάλο «διπλό» (2-1) στην Άρτα κόντρα στον ΑΕ Καραϊσκάκης και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης χρειάζονταν ακόμα και την ισοπαλία για να πάρει το εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία, αλλά τα Τρίκαλα πανηγύρισαν τη νίκη με σκόρερ τους Τέλλο (26’) και Σαχινίδη (67’).

Οι Αρτινοί μείωσαν στο 84' με τον Στάνσετιτς, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα Τρικάλα πήραν τη νίκη που τους φέρνει στη δεύτερη κατηγορία. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανελευσινιακός και ο Κισσαμικός είναι οι άλλες δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη άνοδο στη Football League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.