Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρες: «Να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να πάρει το πρωτάθλημα στην έδρα μας»

Τόρες: «Να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να πάρει το πρωτάθλημα στην έδρα μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2015 00:57
Ο Φερνάντο Τόρες δήλωσε πως η Ατλέτικο θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να εξασφαλίσει την 3η θέση αλλά και να αποτρέψει τους «μπλαουγκράνα» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας με νίκη στο «Καμπ Νου» και φέτος η Μπαρτσελόνα θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο των «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες, η Ατλέτικο θα τα δώσει όλα για να μην συμβεί αυτό το ενδεχόμενο, προσθέτοντας πως η ομάδα του επιθυμεί τη νίκη για να «σφραγίσει» την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να μην κερδίσει τον τίτλο εδώ. Πέρσι, η Ατλέτικο στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Καμπ Νου και όπως τα έφερε η μοίρα, η Μπαρτσελόνα μπορεί να σφραγίσει τον τίτλο στο δικό μας γήπεδο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως, ελπίζουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την 3η θέση. Δίνουμε μια διαφορετική μάχη και θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας», δήλωσε στη «SPORT» ο Τόρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.