Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ραούλ: «Μέσι ο κορυφαίος...»

Ραούλ: «Μέσι ο κορυφαίος...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2015 01:22
Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Ραούλ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως τον κορυφαίο παίκτη που αντιμετώπισε εξαιτίας της ικανότητας του να κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα.

Σε συνέντευξη του στο «Sports Illustrated» ο Ραούλ έσταξε… μέλι για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο παίκτη που αντιμετώπισε. Ο θρύλος της Ρεάλ δήλωσε πως είχε την τύχη να παίξει δίπλα σε σπουδαίους παίκτες όπως ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο Φίγκο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο πρόσθεσε πως ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα είναι κάτι το διαφορετικό:

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που βρέθηκε εναντίον μου. Είχα την τύχη να παίξω μαζί με Ζιντάν, Ρονάλντο, Φίγκο, Κριστιάνο, όμως ο Μέσι είναι κάτι διαφορετικό. Κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα, ακόμα και τα αδύνατα. Όταν τον βλέπεις να αγωνίζεται, μπορείς σχεδόν να τον φανταστείς να παίζει στο δρόμο με τους κολλητούς του. Απλά απίστευτος. Πάντως στα πρώτα χρόνια τις καριέρας μου, θα έλεγα επίσης τους Ρομπέρτο Μπάτζιο και Ράιαν Γκιγκς».

Σε ερώτηση για τον καλύτερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει, ο Ζιντάν έβγαλε το καπέλο στον Πάολο Μαλντίνι: «Ο καλύτερος αμυντικός που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ήταν ο Πάολο Μαλντίνι. Ήταν τόσο δυνατός και έξυπνος παίκτης. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να παίξεις εναντίον του. Είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου ήταν εκπληκτική. Είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο».

Όσο για τον κορυφαίο τερματοφύλακα, απάντησε: «O Όλιβερ Καν. Οι μονομαχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν ήταν πολύ σκληρές»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.