Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν «κατεβαίνει» η Πάρμα στον αγώνα με την Τζένοα!

Δεν «κατεβαίνει» η Πάρμα στον αγώνα με την Τζένοα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2015 18:12
Την απόφαση να μην αγωνιστούν κόντρα στην Τζένοα, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ανακοίνωσαν οι παίκτες της Πάρμα μέσω του αρχηγού τους, Αλεσάντρο Λουκαρέλι.

Δεν θα ταξιδέψει στη Γένοβα για το παιχνίδι με τη Τζένοα η Πάρμα, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της ομάδας, Αλεσάντρο Λουκαρέλι:

«Εγώ και οι συμπαίκτες μου αποφασίσαμε να μην παίξουμε με την Τζένοα. Πήραμε αυτή την απόφαση, μετά από συνάντηση με την Ένωση Ποδοσφαιριστών», είπε ο αρχηγός της ομάδας.

Η Πάρμα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη πτώχευση. Υπενθυμίζεται πως ούτε το προηγούμενο παιχνίδι με την Ουντινέζε πραγματοποιήθηκε λόγω οικονομικής αδυναμίας να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής του.

Να σημειωθεί πως αν η Πάρμα δεν παίξει σε άλλα τρία ματς, τότε αυτόματα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Πριν λίγες ημέρες ο Λουκαρέλι περίγραψε στην ιταλική τηλεόραση τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της ομάδας:

«Δεν έχουμε πληρωθεί από τον Ιούλιο. Από το Νοέμβρη έχουμε σταματήσει να μιλάμε για ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια τις Κυριακές, αλλά αναπόφευκτα υπάρχουν σκέψεις που κουβαλούν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Πότε θα έρθει η επιταγή, ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν την κατάσταση; Κανείς δεν πληρώνεται στην Πάρμα. Σαν ποδοσφαιριστές, μπορούμε να μείνουμε μερικούς μήνες απλήρωτοι, αλλά υπάρχουν μερικές οικογένειες που χρειάζονται χρήματα για να φάνε. Είμαστε εγκαταλειμμένοι, ειδικά από την ομοσπονδία…
» δήλωσε ο αρχηγός των «παρμέντσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.