Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Ντόρτμουντ

Βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2015 18:17
Βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ντόρτμουντ, «Signal Iduna Park», η οποία αποσυναρμολογήθηκε από πυροτεχνουργούς.

Η ανακάλυψη βρετανικής βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ντόρτμουντ, είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του ντέρμπι με τη Σάλκε.

Η περιοχή γύρω από το «Signal Iduna Park» αλλά και το γήπεδο εκκενώθηκαν από την αστυνομία και η βόμβα βάρους 250 κιλών αποσυναρμολογήθηκε από πυροτεχνουργούς.

Όπως αναφέρει το «dw», οι γερμανικές αρχές εκτιμούν ότι περίπου 3000 βόμβες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί!

«Ελπίζω να μην υπάρχουν ‘βόμβες’ και στο γήπεδο το Σάββατο» δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν θα μας αφήσει πολλούς χώρους, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μετατρέψουμε τα ποσοστά κατοχής σε ευκαιρίες. Αυτό θα είναι καθοριστικό», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.