Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Απέκλεισε τον Αστέρα ο Ηρακλής

Κύπελλο Ελλάδας: Απέκλεισε τον Αστέρα ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2015 21:26
Με γκολ του Ρομάνο στο 56’, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο, εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Μετά την εντυπωσιακή πορεία του στη Football League, ο Ηρακλής συνεχίζει και στο Κύπελλο, καθώς ο «Γηραιός» κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Αρκάδες είχαν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην Τρίπολη χάρη στο γκολ του Ντιέγκο Ρομάνο στο 56’.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα του Ηρακλή και το πλήρωσαν στο 56’. Ο Κυριακίδης βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Ρομάνο και αυτός με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει και είχαν καλές στιγμές με τους Πάρα (63’) και Σανκαρέ (71’), ενώ στο 84’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ιντζόγλου, ο οποίος απομάκρυνε τη μπάλα στη γραμμή (το χέρι ήταν κολλημένο).

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και να δίνει την μεγάλη πρόκριση στον Ηρακλή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.