Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βαριά ήττα στην Τρίπολη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Βαριά ήττα στην Τρίπολη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2015 21:27
Βαριά ήττα με 3-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στους 37 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει μόνος στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Ξάνθη. Γιαννιώτας (9’, 45’) και Σανκαρέ (30’) τα γκολ, παράπονα για τη διαιτησία έχει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και κινδυνεύει να χάσει την κορυφή στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αναστασιάδη προβλημάτισε με την απόδοση της και δέχτηκε τρία γκολ στο πρώτο μέρος από τους Αρκάδες, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Ζησόπουλου από τον Τσανδάρη, ωστόσο όπως φάνηκε από το ριπλέι, το φάουλ έγινε εκτός περιοχής.

Ο Ιτάντζ έπιασε το πέναλτι του Μπαράλες, όμως στο 9’ δεν κατάφερε να νικήσει και τον Γιαννιώτα, ο οποίος από κοντά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα. Και πάλι όμως ο ΠΑΟΚ είχε παράπονα στον διαιτητή για χέρι του Γιαννιώτα στο κοντρόλ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο και στο 30’ έφτασαν σε 2ο γκολ, με τον Σανκαρέ να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ ύστερα από φάουλ του Ρόλε.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σανκαρέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει 2ο γκολ, με τον Αθανασιάδη να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Σενεγαλέζου, ενώ στο 44’ ο Ιτάντζ έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Μάσα.

Ωστόσο στο 45’ ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ, με τον Γιαννιώτα να φεύγει στην αντεπίθεση και να «γράφει» το 3-0 μετά από ασίστ του Μπαράλες.

Με εξαίρεση μια ευκαιρία με τον Γκολάσα στο 32’, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασιάδη δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, με τον Αστέρα να κρατάει με άνεση το αποτέλεσμα. Μάλιστα στο φινάλε οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και 4ο γκολ, με τον Μάσα να βρίσκει δίχτυα ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Έτσι, οι Αρκάδες έφτασαν τους 31 βαθμούς, πέρασαν στην 3η θέση και μείωσαν στο -6 τη διαφορά από την κορυφή. Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 37 και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τον προσπεράσει στην κορυφή εφόσον νικήσει τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.