Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Νομπόα ο ΠΑΟΚ

Θέλει Νομπόα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 01:06
Για την απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας, ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ του παίκτη να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Τον Κριστιάν Νομπόα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θέλει ο ΠΑΟΚ, με τον εκπρόσωπό του παίκτη να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Ο 29χρονος μέσος από τον Ισημερινό, έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας, στην οποία σημείωσε 19 συμμετοχές και 1 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά μετράει 187 εμφανίσεις και 34 γκολ στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ φέτος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 49 φορές διεθνής με τον Ισημερινό, είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Ρούμπιν Καζάν το 2011 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενώ έδωσε κανονικά το «παρών» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και εφόσον ο παίκτης αποκτηθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά», είναι πιθανό να μην προχωρήσει η μεταγραφή του Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.