Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνο: «Δεν έμαθα απολύτως τίποτα στον Μέσι»

Μαρτίνο: «Δεν έμαθα απολύτως τίποτα στον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 15:23
Για τη σύντομη θητεία του στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Χεράρδο Μαρτίνιο, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν έμαθε απολύτως τίποτα στον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο μίλησε στην εφημερίδα της χώρας, «Clarin» για τη περσινή θητεία του στην Μπαρτσελόνα, την οποία χαρακτηρίζει αποτυχημένη.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν έμαθε τίποτα στον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους παίκτες και ότι έκανε μνημειώδη λάθη, όπως τα χαρακτήρισε, με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει μόνο το Σούπερ Καπ Ισπανίας εκείνη τη σεζόν:

«Δεν έμαθα απολύτως τίποτα στον Μέσι. Ούτε σε αυτόν, ούτε στη Μπάρτσα. Δεν άφησα τίποτα στην Μπαρτσελόνα. Ήταν μια στιγμιαία πτώση στην καριέρα μου ως προπονητής. Θα ήταν λογικό να χρησιμοποιήσω τη λέξη αποτυχία. Πήγα σε ομάδα που κέρδιζε συνεχώς και δεν κατακτήσαμε κανένα τρόπαιο όσο ήμουν εκεί. Το Σούπερ Καπ δεν είναι τίποτα για την Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Μαρτίνο και πρόσθεσε:

«Στην Μπαρτσελόνα έμαθα πως είναι να είσαι περικυκλωμένος από αστέρες. Από τους καλύτερούς στον κόσμο. Έκανα μερικά μνημειώδη λάθη. Ποια είναι αυτά; Θα σας πω στην επόμενη ζωή… Σας λέω απλώς αυτά που νιώθω. Εάν θέλετε να πω ψέματα, θα πω ότι ήταν μια σπουδαία στιγμή» τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.