Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Ίσως ο καλύτερος μπακ του κόσμου ο Μαρσέλο»

Αντσελότι: «Ίσως ο καλύτερος μπακ του κόσμου ο Μαρσέλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 17:57
Ως έναν από τους καλύτερους μπακ του κόσμου χαρακτήρισε τον Μαρσέλο ο Κάρλο Αντσελότι απαντώντας στη κριτική του Ντούγκα για τον άσο της Ρεάλ.

Ο Μαρσέλο έχει χάσει τη θέση του στην Εθνική Βραζιλίας μετά την αποχώρηση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, με τον Ντούγκα να προτιμάει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Φιλίπε Λουίς της Τσέλσι καθώς όπως τόνισε, ο αμυντικός της Ρεάλ είναι πολύ επιθετικογενής:

«Ο Μαρσέλο είναι πολύ επιθετικογενής για την εθνική Βραζιλίας. Πόσες φορές ανέβηκε ο Μαρσέλο στην επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο; 20! Πόσα γκολ σκόραρε ή δημιούργησε; Κανένα! Πόσες φόρες πιαστήκαμε στον ύπνο με μακρινές μπαλιές ενώ οι αμυντικοί μας ήταν ψηλά; Τρεις ή τέσσερις! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιοφυία για να δει τα προβλήματα», δήλωσε ο Ντούγκα.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Ντούγκα, υποστηρίζοντας πως ο Μαρσέλο είναι ίσως ο καλύτερος μπακ του κόσμου:

«Ο Μαρσέλο είναι από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς στον κόσμο, ίσως ο καλύτερος. Η Βραζιλία δεν ήταν καλή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σίγουρα γι' αυτό δεν ευθύνεται ο Μαρσέλο», είπε ο προπονητής της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.