Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Θα γυρίσω στην Ιταλία μόνο για τη Μίλαν»

Αντσελότι: «Θα γυρίσω στην Ιταλία μόνο για τη Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2014 15:13
Πρόθυμος να επιστρέψει στην Ιταλία μόνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν δήλωσε πως είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν περίμενε ποτέ οι Ζέεντορφ, Ιντζάγκι και Γκατούζο να γίνουν προπονητές.

Με δηλώσεις του στη «La Repubblica», ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία, μόνο για να βρεθεί στον πάγκο της Μίλαν:

«Αν κάποια στιγμή επιστρέψω στην Ιταλία, θα γυρίσω μόνο για τη Μίλαν» παραδέχθηκε ο Αντσελότι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πρώην παίκτες του, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι και Γκατούζο που πλέον είναι προπονητές:

«Δεν περίμενα ποτέ οι Ζέεντορφ, Ιντζάγκι και Γκατούζο να γίνουν προπονητές. Εάν πήραν κάτι από μένα και γίνουν σπουδαίοι προπονητές, θα είμαι χαρούμενος» δήλωσε και αναφέρθηκε στην πορεία του Ζέεντορφ ως προπονητής της Μίλαν την περασμένη σεζόν:

«Εάν έχασε ο Ζέεντορφ την ευκαιρία; Το να πηγαίνεις σε μία ομάδα στη μέση της σεζόν, είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Το είχα επιχειρήσει στις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν».

Όσο για το αν σκέφτεται να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας: «Ο Κόντε κάνει σπουδαία δουλειά. Η Ιταλία πηγαίνει σε τελικό Μουντιάλ κάθε 12 χρόνια και κερδίζει το τρόπαιο κάθε 24. Οπότε θα είμαι διαθέσιμος το 2030 (σ.σ. η Ιταλία κέρδισε το Μουντιάλ το 2006). Θα είμαι 71, μπορώ να το κάνω» απάντησε χιουμοριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, καθώς αν η Ρεάλ επικρατήσει στην έδρα της Βασιλείας, ο Ιταλός τεχνικός θα ισοφαρίσει την επίδοση του Μιγκέλ Μουνιόθ (τη σεζόν 1960/61) και του Ζοσέ Μουρίνιο (2011/12) με 15 σερί νίκες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.