Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκοψε» Μήτρογλου, πήρε Γκέκα και Μπακάκη ο Ρανιέρι

«Έκοψε» Μήτρογλου, πήρε Γκέκα και Μπακάκη ο Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2014 15:20
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου, με τον Φάνη Γκέκα να επιστρέφει στην Εθνική παίρνοντας τη θέση του στην ομάδα. Εκτός Σαμαράς, Ταχτσίδης, στην αποστολή Μάνταλος, Μπακάκης
Μετά τον Σαμαρά που είχε μείνει εκτός από την προεπιλογή, ο Κλαούντιο Ρανιέρι «έκοψε» και τον Κώστα Μήτρογλου από την αποστολή της Εθνικής που αφορά τα παιχνίδια με Ν. Φερόε και Σερβία.

Εκτός έμειναν και οι Ταχτσίδης, Βύντρα, με τον Ιταλό τεχνικό να καλεί ξανά στην ομάδα τον Φάνη Γκέκα μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Τουρκία με τη φανέλα της Ακισασπόρ.

Παράλληλα, κλήθηκε ο Μάνταλος αλλά και ο Μπακάκης, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που καλείται στην Εθνική, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη μου συμμετοχή σε αποστολή της Εθνικής. Είναι ένα όνειρο που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όμως τώρα από πού προέχει είναι να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Ελπίζω αυτή η κλήση να έχει και συνέχεια και εγώ θα δουλέψω σκληρά για να παραμείνω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας».

Η αποστολή: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.