Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Άφησε πικρή γεύση η ισοπαλία»

Αναστασιάδης: «Άφησε πικρή γεύση η ισοπαλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2014 01:09
Πικρή γεύση άφησε στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Φιορεντίνα, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως η ομάδα του σκέφτεται πλέον μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ως αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανό τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά παράλληλα που του αφήνει πικρή γεύση, έτσι όπως ήρθε το 1-1, χαρακτήρισε την ισοπαλία με την Φιορεντίνα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως πλέον η ομάδα του σκέφτεται μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη και ατομικά και στον άξονα, τα οποία ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα τρέξαμε και βάλαμε ένα γκολ, το οποίο δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ, αλλά εγώ δεν στέκομαι σε αυτά. Το άσχημο είναι ότι κάναμε πάλι απανωτά λάθη, που απαγορεύονται σε μία επαγγελματική ομάδα. Έτσι ήθελε η Παναγιά, όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο μένει πικρία».

Για την μάχη της πρόκρισης: «Μας κρατάει ζωντανούς αυτό το αποτέλεσμα. Η Φιορεντίνα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, σήμερα φάνηκε ότι μπορούσαμε να την κοντράρουμε πάρα τα προβλήματα μας. Το αβαντάζ που είχαμε πιστεύω ότι χάθηκε στην Τούμπα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ αυτός είναι, έτσι πρέπει να λειτουργεί. Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε και έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή για να κρατηθούμε στην κορυφή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.