Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2014 23:57
Ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους και μάλιστα βρέθηκε και μπροστά στο σκορ, ωστόσο μέσα σε ένα δίλεπτο (65-66’) οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη (3-2) που τους έφερε στη δεύτερη θέση μαζί με τους «ερυθρόλευκους». Έπιασε πέναλτι στο φινάλε ο Ρομπέρτο.

Παρότι βρέθηκε να χάνει κόντρα στη Γιουβέντους από φάουλ του Πίρλο (21’), ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τέρματα των Μποτία (24’) και Εντιγκά (61’), ωστόσο μια άτυχη στιγμή στο αυτογκόλ του Ρομπέρτο (65’) και το τρομερό σουτ του Πογκμπά (62’) επέτρεψαν στη Γιουβέντους να πάρει τη νίκη με 3-2 στο βροχερό Τορίνο και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Παρά την ήττα, η πρόκριση παραμένει ανοιχτή για τους «ερυθρόλευκους» που ισοβαθμούν με τους Ιταλούς στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς (η Ατλέτικο έφτασε τους 9 μετά τη νίκη της επί της Μάλμε με 2-0 στη Σουηδία).

Μάλιστα στο φινάλε ο Ρομπέρτο έπιασε πέναλτι του Βιντάλ και έδωσε στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία!

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ασαμόα (83’ Περέιρα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (70’ Παντοΐν), Μοράτα (58' Γιορέντε), Τέβες.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Εντινγκά (78' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (83' Διαμαντάκος), Τσόρι (71’ Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Γιουβέντους, που «καίγονταν» για τη νίκη, είχε την κατοχή και πίεζε τον Ολυμπιακό ο οποίος από την πλευρά του είχε κλειστεί στην περιοχή του, ψάχνοντας την ευκαιρία να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 16’ με σουτ του Μαρκίζιο που έδιωξε ο Ρομπέρτο, ωστόσο ο Ισπανός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, ο οποίος με τον γνωστό του τρόπο «έγραψε» το 1-0 στο 21’.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και τρία λεπτά μετά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Μποτία έπειτα από κόρνερ του Τσόρι! Η Γιουβέντους συνέχιζε να έχει την κατοχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 31’, με τον Μοράτα να στέλνει τη μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο, με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να ρισκάρουν και μπήκαν δυνατά ψάχνοντας το γκολ με σουτ των Μαζουακού (54’) και Τσόρι (55’). Ένα λεπτό μετά, Αμπιντάλ και Ρομπέρτο αποσόβησαν τον κίνδυνο σε επίθεση των γηπεδούχων, και στο 61’ ο Εντιγκά με κεφαλιά, έπειτα από γύρισμα του Μανιάτη, έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, «παγώνοντας» το Τορίνο!

Το προβάδισμα για την ομάδα του Μίτσελ δεν κράτησε όμως για πολύ, μιας και στο 65’ η Γιουβέντους έφτασε στην ισοφάριση με τυχερό τρόπο. Η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Γιορέντε και στη συνέχεια στο δοκάρι και τον Ρομπέρτο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα!

Μάλιστα ένα λεπτό μετά η «Γηραιά Κυρία» ολοκλήρωσε την ανατροπή, καθώς ο Πογκμπά με άπιαστο σουτ, «έγραψε» το 3-2 για την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός πάλεψε για την ισοφάριση, με τον Μίτσελ να ρίχνει τους Κασάμι, Φουστέρ και Διαμαντάκο, και στο 77’ «άγγιξε» το 3-3, με τον Ελαμπντελαουί να περνάει «μαγικά» δύο αμυντικούς αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Μίτσελ, με τη Γιουβέντους να κερδίζει στις καθυστερήσεις πέναλτι, όμως ο Ρομπέρτο απόκρουσε το σουτ του Βιντάλ, δίνοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς!

Η βαθμολογία:
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
2. Ολυμπιακός 6 (6-7)
3. Γιουβέντους 6 (5-4)
4. Μάλμε 3 (2-9)

Η επόμενη αγωνιστική:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός
Μάλμε-Γιουβέντους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.