Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξηγήσεις από Λίλα ζητάει ο ΠΑΣ

Εξηγήσεις από Λίλα ζητάει ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2014 15:56
Θέση για τα τηλεοπτικά πλάνα που δείχνουν τον Άντι Λίλα να συμμετέχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την διοίκηση να καλεί τον παίκτη να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει για τα επεισόδια στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, ο Άντι Λίλα φαίνεται πως συμμετέχει στα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι.

Γι’ αυτό ο διεθνής Αλβανός κλήθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για να δώσει εξηγήσει για τα όσα συνέβησαν.

Η ανακοίνωση:

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.

Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.

Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.

Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.