Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντι Νατάλε: «Ο Τότι είναι το παράδειγμα μου»

Ντι Νατάλε: «Ο Τότι είναι το παράδειγμα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 17:18
Ο Ντι Νατάλε κλείνει αύριο τα 37 του χρόνια, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως συνεχίζει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως έχει παράδειγμα τον 38αρη Φραντσέσκο Τότι.

Ο έμπειρος Ιταλός αποφάσισε να μην σταματήσει την καριέρα του το προηγούμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν το έχει μετανιώσει καθόλου μιας και με 4 γκολ σε 6 αγώνες έχει βοηθήσει την Ουντινέζε να βρίσκεται στην 4η θέση της Σέριε Α!

Μάλιστα ο ίδιος, ο οποίος αύριο κλείνει τα 37 χρόνια, δήλωσε πως συνεχίζει να το διασκεδάζει παίζοντας ποδόσφαιρο και πως έχει παράδειγμα τον Φραντσέσκο Τότι:

«Αύριο είναι τα 37α γενέθλια μου. Έχω μια καλή καριέρα και ελπίζω να τελειώσει το ίδιο καλά. Συνεχίζω να διασκεδάζω στο γήπεδο, τα αποτελέσματα είναι μέχρι στιγμής εξαιρετικά για την Ουντινέζε και θα δούμε τι θα γίνει. Το παράδειγμα που ακολουθώ είναι ο Τότι. Είναι 38 και νιώθει 27αρης», δήλωσε ο Ντι Νατάλε ο οποίος έχει σκοράρει 124 γκολ στις τελευταίες 178 συμμετοχές του στη Σέριε Α!

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του, ο ίδιος δεν είναι μέλος πλέον στην Εθνική Ιταλίας, με τον ίδιο να δηλώνει σχετικά: «Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες τώρα. Ο Αντόνιο Κόντε έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικός προπονητής, φτιάχνοντας ένα σύνολο που μπορεί να δουλεύει για αρκετά χρόνια. Ελπίζω η Εθνική να μας φέρει αρκετές χαρές στο μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.