Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέψεις για παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ στις ΗΠΑ

Σκέψεις για παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ στις ΗΠΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2014 22:08
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ να διεξάγονται στις ΗΠΑ στο άμεσο μέλλον, με τον αντιπρόεδρο της FIFA, Τζέφρι Γουέμπ να δηλώνει πως είναι μια καλή ιδέα που θα έχει όφελος για τις αγγλικές ομάδες.

Η τεράστια επιτυχία του International Challenge Cup το περασμένο καλοκαίρι στις ΗΠΑ έφερε ξανά στο προσκήνιο την ιδέα για διεξαγωγή παιχνιδιών της Πρέμιερ Λιγκ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με το «Sky Sports» να αποκαλύπτει πως οι αγγλικές ομάδες είναι πρόθυμες να συζητήσουν το ενδεχόμενο να δίνουν επίσημα παιχνίδια στο εξωτερικό.

«Η αγορά στις ΗΠΑ είναι μεγάλη και θα ωφελήσει την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και άλλα πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη προβολή για τα παιχνίδια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζέφρι Γουέμπ.

Από την πλευρά του ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής των Σιάτλ Σάουντερς, Τιμ Λιγουέϊκι εξέφρασε την άποψη πως η ανταπόκριση του κόσμου για ανταγωνιστικά παιχνίδια θα είναι πολύ μεγάλη:

«Στην Αμερική τα φιλικά είναι πολύ εντυπωσιακά και εφόσον θα διεξάγονται παιχνίδια που θα έχουν ενδιαφέρουν, πιστεύω ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια μεγάλη συζήτηση και είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσουν οι λίγκες, οι οπαδοί και οι παίκτες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.