Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπούρμπος: «Δύσκολη η πρόκριση, πρέπει να βελτιωθούμε»

Μπούρμπος: «Δύσκολη η πρόκριση, πρέπει να βελτιωθούμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2014 03:05
Απογοητευμένος για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Εστορίλ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος παραδέχτηκε πως η πρόκριση είναι πλέον δύσκολη ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία, αποτέλεσμα που τον φέρνει στην τελευταία θέση στον όμιλο του και με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με δηλώσεις του στη Nova ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε πως η υπόθεση πρόκρισης έχει δυσκολέψει για τους «πράσινους» και πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο ώστε να βελτιωθεί:

«Η εικόνα μας δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν είναι γενικά καλή φέτος. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Πρέπει να μιλήσουμε, να δουλέψουμε περισσότερο και η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Είναι δύσκολη η πρόκριση, η ομάδα κοιτάει πάντα τις νίκες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη συνέχεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.