Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό με νέα νίκη ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό με νέα νίκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2013 23:48
Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 στη ρεβάνς του Πανθρακικού και με συνολικό σκορ 8-2 πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν όρεξη στο πρώτο μέρος, παρότι το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, και χάρη στα δύο τέρματα του Μήτρογλου (27’. 40’) από ισάριθμες ασίστ του Μανιάτη, πήραν νέα νίκη μετά από το 6-2 του πρώτου αγώνα.

Από την άλλη, ο Πανθρακικός πίεσε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Δ.Παπαδόπουλο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 84’.

Ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Το ματς:


Μετά το 6-2 του πρώτου αγώνα, ο επαναληπτικός ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν για τη νίκη και τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση της μισής ώρας, πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μήτρογλου, ο οποίος αξιοποίησε την ωραία κάθετη μπαλιά του Μανιάτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 40’ οι συνεργασία των δύο προαναφερθέντων, έφερε και δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό, με τον Μανιάτη να κάνει τη σέντρα, και τον Μήτρογλου με κεφαλιά- ψαράκι να κάνει με όμορφο τρόπο το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός ανέβασε ρυθμό και πίεσε για κάποιο τέρμα αναγκάζοντας τον Κάρολ να επέμβει αρκετές φορές για να κρατήσει το μηδέν. Ωστόσο τελικώς ο Παπαδόπουλος κατάφερε να τον νικήσει από την άσπρη βούλα στο 84’ σε πέναλτι που υπέπεσε ο Παπάζογλου ανατρέποντας στην περιοχή τον Λουσέρ.

Ο Έλληνας άσος ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σκοράροντας το τελευταίο γκολ του Πανθρακικού τη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.