6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να γίνω ο προπονητής που κερδίζει δεύτερη φορά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να γίνω ο προπονητής που κερδίζει δεύτερη φορά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2024 02:25
Για πολλά και διάφορα μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Βάσκος τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε δεύτερη νίκη επί της Άστον Βίλα, αυτή τη φορά με 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, αποθεώθηκε από τους δημοσιογράφους στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον κόσμο και τη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο:«Έχω τη συνήθεια να βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ήρθα στην ομάδα δεν παίζαμε με κόσμο. Μετά όμως τον είχαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Μερικές φορές νιώθω αμήχανα και σταματάω πιο νωρίς τη βόλτα μου».

Για την πορεία και τον τελικό:

«Ναι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο και αυτόν τον τελικό για να δώσουμε πιο μεγάλη χαρά στον κόσμο και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την ιστορία της ομάδας. Το να φτάσεις σε έναν τελικό είναι κάτι όμορφο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος αλλά ακόμα δεν το έχω συνηθίσει».

Για τη διαχείρισή του:

«Πραγματικά δεν θα έλεγα πώς εστιάζω τόσο στις λεπτομέρειες. Δεν ήταν όλα υπό έλεγχο. Ξέρω πώς θα παίξουμε με τον κάθε αντίπαλο. Μερικές φορές θα βγει και άλλες δεν θα βγει. Θέλω να βγαίνουμε μπροστά και να πιέζουμε. Θέλουμε πάντα να πιέζουμε και να βγαίνουμε μπροστά».

Για το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό:

«Όταν ήρθα, είδα πώς υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες. Αυτό που τους εξήγησα ήταν να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Θέλω να γίνεται συγκεκριμένη δουλειά στις προπονήσεις, όπως και γίνεται. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι όλη ομάδα πιστεύει στον εαυτό της».

Για τον τελικό:

«Η αλήθεια είναι πως άργησαν οι τελικοί της Ευρώπης. Νομίζω πώς ανταμείβεται η δουλειά και η προσπάθειά μου. Ελπίζω να γίνω ο προπονητής που κερδίζει δεύτερη φορά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο».

Για τους Ορτέγκα, Κίνι και Ρίτσαρντς:

«Νομίζω πως κανένας δεν θα είναι έτοιμος (σ.σ. για τον ΠΑΟΚ). Ούτε ο Ορτεγκα ούτε ο Ρίτσαρντς. Θα είναι δύσκολο να ξεκινήσει ο Κίνι καθώς είναι κουρασμένος. Ο Αποστολόπουλος είναι μία επιλογή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του».

Για το ρόστερ:

«Είχαμε 28 παίκτες όταν ήρθα. Είναι δύσκολο να δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Έχουμε δείξει πως ήταν όλοι απαραίτητοι. Όταν κάποιος μπορεί και πιστεύουμε πώς μπορεί να βοηθήσει».

Για τα παιχνίδια που απομένουν:

«Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε. Και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θέλαμε τη νίκη. Η πρόθεση είναι πάντα αυτή. Μεθαύριο πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και με κάθε σεβασμό θα πάμε για τη νίκη για να μπούμε στο κυνήγι του τίτλου. Ελπίζουμε ο θρίαμβος αυτός να βοηθήσει».

Για το σημείο - κλειδί του αγώνα:

«Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Οι παίκτες έχουν από μόνοι τους κίνητρο. Απλά να επαναλάβουν ό,τι έκαναν και στον πρώτο αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πίεση εναντίον μας και σκοράραμε γρήγορα. Αυτό μας έκανε να το πιστέψουμε παραπάνω και να πέσει ψυχολογικά ο αντίπαλος. Αυτό ήταν ίσως το κλειδί».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες