Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη την Μπουντεσλίγκα!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη την Μπουντεσλίγκα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/5/2024 18:25
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 με της Άουγκσμπουργκ για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και άνοιξαν το σκορ στο 12' όταν ο Αντλί εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπονιφέις για το 1-0. Στο 27' μάλιστα ο Άντριχ με πολύ ωραίο τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα της και η ίδια συνέχισε να έχει τον έλεγχο.

Η Άουγκσμπουργκ βέβαια βρήκε τρόπο και μπήκε ξανά στο παιχνίδι με ένα υπέροχο πλασέ του Κόμουρ στο 62', οι γηπεδούχοι βέβαια έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα έπειτα αλλά ήταν αρκετά χαλαροί στην τελική τους προσπάθεια. Όπως και να έχει βέβαια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα έπειτα και στο τέλος πανηγύρισε ένα τεράστιο επίτευγμα.

Το φοβερό σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος μέτρησε 28 νίκες και 6 ισοπαλίες ολοκληρώνοντας μία ονειρική χρονιά και κρατά στο χέρι του την επίτευξη ενός ιστορικού τρεμπλ.

Αρχικά την Τετάρτη (22/5) αντιμετωπίζει στο Δουβλίνο την Αταλάντα για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και το Σάββατο (25/5) ακολουθεί αυτός του Κυπέλλου με την Καΐζερλσάουτερν της 2ης κατηγορίας.

Η φετινή της πορεία είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη, έχει φτάσει ήδη τα 51 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και ο μεγάλος της στόχος είναι τα 53 ματς!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.