Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χεσούς Νάβας: Υπογράφει συμβόλαιο ζωής με την Σεβίλλη!

Χεσούς Νάβας: Υπογράφει συμβόλαιο ζωής με την Σεβίλλη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2024 16:03
Ο Χεσούς Νάβας συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο ζωής (!) με την Σεβίλλη, αφού θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο ως τον Δεκέμβριο και έκτοτε θα κρεμάσει τα παπούτσια του για να αναλάβει πόστο της επιλογής του στο σύλλογο χωρίς χρονικό περιορισμό!

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Χεσούς Νάβας θα αποχωρούσε με πικρό τρόπο από την αγαπημένη του Σεβίλλη εν τέλει έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιανών θα μείνει για… πάντα στο σύλλογο της καρδιάς του!

Ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιανών εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση την Παρασκευή (17/5) τονίζοντας πως ενώ στο σύλλογο του είχαν πει ότι μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα όσο ήθελε, κανείς επικοινώνησε μαζί του για να συζητήσουν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο πρόεδρος Χοσέ Μαρία Ντελ Νίντο Καράσκο του και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους ως τον Δεκέμβριο όπου και ο Νάβας θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μάλιστα ο μισθός του σ’ όλο αυτό το διάστημα θα πάει εξ ολοκλήρου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σεβίλλης. Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια Αφότου ο Νάβας αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στην Σεβίλλη σε όποιο πόστο επιθυμεί εφ' όρου ζωής!

Μετά τη συμφωνία, ο Χεσούς Νάβας δήλωσε στην ιστοσελίδα της Σεβίλλης:

«Δεν δίστασα ούτε λεπτό να απαντήσω θετικά στην πρόταση του προέδρου της Σεβίλλης μου. Ναι, θέλω να αποσυρθώ εδώ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για την Σεβίλλη μου, δέχομαι πρόθυμα να συνδέομαι με την οντότητα που έχω ερωτευτεί. Η επιθυμία μου, και την έχω μεταφέρει στον πρόεδρο, είναι να συνεχίσω να παίζω μέχρι τον Δεκέμβριο σε μια μετάβαση για να βοηθήσω την ομάδα. Θα είναι εκείνη η ημερομηνία που θα αποφασίσω να κρεμάσω τα παπούτσια μου με τη φανέλα που πάντα ονειρευόμουν να το κάνω, ντυμένος ως παίκτης της Σεβίλλης Ένα ακόμη πράγμα, τους επόμενους μήνες, τους τελευταίους μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν θα λάβω τον μισθό που έχει συμφωνηθεί με τον πρόεδρο. Είναι δική μου απόφαση και την έχω κοινοποιήσει στον σύλλογο. Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και να μας καθοδηγήσει η διαφάνεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.