Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μάχες της Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι μάχες της Bundesliga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2024 14:18
Η «μάχη» της παραμονής κόβει την ανάσα στην Bundesliga και το Σάββατο στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει απευθείας την Ντάρμσταντ στην β’ κατηγορία και η αντίστοιχη που θα παίξει μπαράζ για την παραμονή της. Το γεγονός ότι εμπλέκονται 4 ομάδες (Κολωνία 27, Ουνιόν Βερολίνου 30, Μάιντζ 32 και Μπόχουμ με 33 βαθμούς) «φωτογραφίζει» φινάλε θρίλερ.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Χάιντενχαϊμ και Κολωνία το μεγαλύτερο κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Φέτος η Χάιντενχαϊμ μπροστά στο κοινό της κοιτάζει όλους τους αντίπαλους στα μάτια (6-5-5) και θα μπει στο τερέν με στόχο να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν.Παράλληλα διατηρεί και κάποιες μικρές ελπίδες για να τερματίσει 8η, θέση που ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα προκύψει στον τελικό Κυπέλλου Γερμανία (Λεβερκούζεν- Καϊζερσλάουτερν) ενδέχεται να οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Η Κολωνία την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε από την κόλαση όταν νίκησε στο φινάλε 3-2 την Ουνιόν Βερολίνου επιστρέφοντας από το 0-2. Πλέον, η Κολωνία μόνο με νίκη επί της Χάιντενχαϊμ και ήττα της Ουνιόν στο Φράιμπουργκ έχει ελπίδες παραμονής αρκεί να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων (-3).

Χάιντενχαϊμ – Κολωνία 1:2.40 Χ:3.95 2:2.60


Το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ. Η Ούνιον φέτος έχει βρεθεί από τον παράδεισο στην κόλαση, αφού έπαιξε στους ομίλους του Champions League και στο φινάλε της σεζόν δίνει «μάχη» για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι με νίκη και ήττα της Μάιντζ (παίζει στο Βόλφσμπουργκ) ή της Μπόχουμ (στην έδρα της Βέρντερ) θα σωθούν απευθείας, ενώ με ισοπαλία θα οδηγηθούν σε μπαράζ παραμονής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίχτες της Ουνιόν την περασμένη αγωνιστική με την ήττα στην Κολωνία έκαναν τη ζωή τους δύσκολη.

Η Φράιμπουργκ στο τελευταία παιχνίδι του Κρίστιαν Στράιχ στον πάγκο της ψάχνει νίκη και ήττα της Χόφενχαϊμ (φιλοξενεί την Μπάγερν) για να τερματίσει 7η και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μειονέκτημα το γεγονός ότι συμπλήρωσαν έναν γεμάτο μήνα χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ 1:2.08 Χ:3.40 2:3.50


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.