Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς»

Μάντζιος: «Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2024 11:15
Συνέντευξη ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, παραχώρησε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Ο 54χρονος τεχνικός σημείωσε πως το παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή είναι ένα ματς γοήτρου για την ομάδα του και θέλει να το κερδίσει, ενώ προσέθεσε πως με τον τελικό Κυπέλλου οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν μετά το ματς της Κυριακής (19/5).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης. Το φέρνει έτσι η συγκυρία να κρίνεται ο πρωταθλητής. Από την πλευρά μας είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε, να το κερδίσουμε για εμάς, όπως γίνεται πάντα στα παιχνίδια Άρη και ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι και με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες όσον αφορά στη διαχείριση για το τέλος του πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου, νομίζω ότι είμαστε μέσα σ' αυτόν το στόχο, η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, από τραυματισμούς αν εξαιρέσουμε τον Φραν (Βέλεθ) δεν έχουμε, οπότε το πλάνο μας έχει βγει πολύ καλά.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κίνητρο να βγει πρωταθλητής, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τρεις τελευταίες νίκες στην Τούμπα και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αλλά αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα και νομίζω παίζουν ρόλο η μέρα που θα βρεθείς και πόσο θα θέλει ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε, να το κερδίσουμε για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουμε παραπάνω άγχος. Είναι ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, θα το δούμε μετά τον ΠΑΟΚ»
.

Σχόλιο:

akis 18/5/2024 14:02

eisai vodi kai noumero

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.