Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρυπίδης: «Την Κυριακή θα παίξουμε για τη φανέλα, τον κόσμο και το καθήκον μας»

Καρυπίδης: «Την Κυριακή θα παίξουμε για τη φανέλα, τον κόσμο και το καθήκον μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/5/2024 18:24
Ο Θοδωρής Καρυπίδης με δήλωσε του την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/5 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη καθώς αυτό είναι στο DNA της. Επιπλέον επισήμανε πως οι «κίτρινοι» θα παίξουν για τον κόσμο, τη φανέλα και τους εαυτούς τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ με νίκη απέναντι στον Άρη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας ο τίτλος θα καταλήξει στην ΑΕΚ, αν βέβαια η Ένωση επικρατήσει εντός έδρας της Λαμίας.

Αναλυτικά:

«Η ιστορία του ΑΡΗ μας υπαγορεύει τον δρόμο και αυτήν την Κυριακή. Θα παίξουμε για την φανέλα μας, για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας, για το καθήκον μας. Αυτό που κάνουμε πάντα. Μπαίνουμε και παλεύουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το DNA μας.

Θεωρώ δεδομένο ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στις δύο τελευταίες “στροφές” για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε»
.

Σχόλιο:

KYRVOG_1 17/5/2024 22:45

Αν μας ελεγες και ποσα κιλα μαλακας εισαι να ξερουμε, θα ηταν οτι καλυτερο...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.