Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρεμπέ για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ: «Το έκανε ο Παναθηναϊκός το 1971, τώρα είναι η σειρά μας»

Καρεμπέ για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ: «Το έκανε ο Παναθηναϊκός το 1971, τώρα είναι η σειρά μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/5/2024 16:39
Συνέντευξη στη «Marca» παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena».

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης των «ερυθρόλευκων», δήλωσε αισιόδοξος για τον ιστορικό αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρεμπέ στη «Marca»:

Για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ: «Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Το έκανε ο Παναθηναϊκός το 1971 με προπονητή τον Πούσκας. Τώρα είναι η σειρά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με τον Μεντιλίμπαρ».

Για το πώς «γύρισε» το σκηνικό με την έλευση του Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ. Είναι όλα πολύ ισπανικά, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάθιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς προπονητές. Όλα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Μεντιλίμπαρ όλα δουλεύουν σωστά και ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε μπροστά μας».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη και προετοιμασμένη να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, απλά να κερδίσουμε. Πάμε για το 15ο».

Σχόλιο:

billmaz 17/5/2024 17:56

Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα ! Μεγάλη επιτυχία αλλά στην τρίτη διοργάνωση πλέον όχι στην πρώτη.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.