Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 00:04
Με διπλή «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου και την έξοδο στην Ευρώπη, ολοκληρώνεται απόψε το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

bwin- Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση & κλήρωση για VIP εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League!

Οι δικέφαλοι για την κούπα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «μονομαχούν» για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητής Ελλάδας! Οι
Θεσσαλονικείς με απίστευτο ντεμαράζ βρίσκονται στην 1η θέση και στο +2 από την Ένωση, η οποία μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική, ήταν εκείνοι που «οδηγούσε» την κούρσα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε το 3x3 στη Τούμπα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι έτσι βρίσκεται στην κορυφή. Πλέον κρίνει μόνη της την τύχη της, καθώς με νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατακτά τον τίτλο και πάλι μετά τη σεζόν 2018-19. Χωρίς νίκη με απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.bwin - Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

«Αιώνιοι» για την έξοδο στην Ευρώπη

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με το ντέρμπι να κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε τρομερό μομέντουμ, όντας φιναλίστ του Europa Conference League, αλλά και παίζοντας για δύο αποτελέσματα, καθώς είναι στο +2 από τον 4ο Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» πάνε από το κακό στο χειρότερο με τρεις διαδοχικές ήττες. Την Τετάρτη γνώρισαν τη συντριβή με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και πλέον παίζουν όλη τους την χρονιά σε 90 λεπτά! Παρελθόν αποτελεί τον πάγκο ο Φατίχ Τερίμ, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ωστόσο το «τριφύλλι» έχει και τον τελικό Κυπέλλου στις 25 του μήνα σε περίπτωση που δεν καταφέρει μέσω του πρωταθλήματος να κάνει δικό του ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ