Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν την παραμονή του Μπέου - «Δήμαρχε αναθεώρησε, η ομάδα σε χρειάζεται»

Βόλος: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν την παραμονή του Μπέου - «Δήμαρχε αναθεώρησε, η ομάδα σε χρειάζεται»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/5/2024 14:28
Διάθεση να παραχωρήσει τα ηνία του Βόλου έχει δείξει τους τελευταίους μήνες ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, κάτι που δήλωσε και επίσημα με ανακοίνωση στις 30 Απριλίου η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα».

Το πρωί της Παρασκευής (17/5) ωστόσο, φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο δημαρχείο και κάλεσαν τον Αχιλλέα Μπέο να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στο «τιμόνι» του Βόλου, κρατώντας μάλιστα και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Δήμαρχε αναθεώρησε, ο Βόλος και η ομάδα σε χρειάζονται».

Μεταξύ άλλων τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλου τού παρέδωσαν επιστολή στην οποία σημείωναν πως η ομάδα αυτή είναι καθαρά δημιουργία δική του και πρέπει να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια όχι μόνο τον Βόλο, αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δήμαρχος Βόλου δεν έδειξε να πείθεται και υπογράμμισε ότι θέλει να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο, όμως δεν ήταν ξεκάθαρος στο αν θα κάνει πράξη τη δήλωση αποχώρησής του στην περίπτωση που δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Σχόλια:

batakounas 17/5/2024 14:55

ποιοι φιλοι εχει και φιλαθλους?γιατι στα ματς δεν υπαρχει ψυχη

Burzum 17/5/2024 16:54

Μας δουλεύετε ρε; Ο Μπέος μετάνιωσε που είπε όσα είπε και θέλετε να μας πείσετε οτί υπάρχε και λαϊκή απαίτηση για την παραμονή του όταν η ομάδα κόβει λιγότερα εισιτήρια από τις ομάδες στο τοπικό;

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.