Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ: «Τα σχέδια μας με τον Αλαφούζο δεν ήταν ταυτισμένα για τη νέα σεζόν»

Τερίμ: «Τα σχέδια μας με τον Αλαφούζο δεν ήταν ταυτισμένα για τη νέα σεζόν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/5/2024 10:32
Ο Φατίχ Τερίμ με μία ανάρτηση του στο στα social media ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι τα πλάνα του για τη νέα σεζόν δεν ήταν ταυτισμένα με αυτά του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν την Πέμπτη (16/5) στο Κορωπί και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους μετά από μόλις πέντε μήνες.

Ο Τερίμ ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, το προσωπικό της ομάδας αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο και ευχήθηκε στον σύλλογο να έχει επιτυχίες στο μέλλον.

Αναλυτικά:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια.

Χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ταυτισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.


Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.