Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουβέντους: Την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Αλέγκρι, προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Μότα οι «μπιανκονέρι»!

Γιουβέντους: Την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Αλέγκρι, προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Μότα οι «μπιανκονέρι»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 18:41
Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης (15/5) το Κύπελλο Ιταλίας μετά από τρία χρόνια επικρατώντας στον τελικό της Αταλάντα, η φθίνουσα πορεία που έχει πάρει η ομάδα από το Τορίνο τα τελευταία χρόνια την οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, στην απόλυση του προπονητή της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αν και ο 56χρονος τεχνικός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία», η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της θεωρείται δεδομένη, με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι ο διάδοχος έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος φυσικά από τον Τιάγκο Μότα.

Ο 41χρονος προπονητής οδήγησε φέτος τη Μπολόνια σε μια ξέφρενη πορεία στη Σέριε Α, την έχει στην 3η θέση του πρωταθλήματος στην παρούσα φάση με 2 αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερε να τη βγάλει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν ύστερα από 60 χρόνια.

Από τα επιτεύγματά του αυτά έχει εντυπωσιαστεί φυσικά και η διοίκηση της Γιουβέντους, η οποία σύμφωνα και με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο περιμένοντας την απάντησή του στο προσεχές διάστημα.

Πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι προ των πυλών και μένει να δούμε αν οι φήμες επιβεβαιωθούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.