Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Γαλατασαράι συμφώνησε με τον Ελ Κααμπί»

«Η Γαλατασαράι συμφώνησε με τον Ελ Κααμπί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 17:41
Έτοιμη να κάνει δικό της τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι η Γαλατασαράι σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του Κόνφερενς Λιγκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων μετά την καταπληκτική φετινή του παρουσία με τα «ερυθρόλευκα» κατά την οποία μετράει 32 γκολ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, μετά από μόλις μία σεζόν στον Πειραιά και ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση στην προσφορά για διετές συμβόλαιο που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του τουρκικού «yeniakit» το μέλλον του παίκτη έχει ήδη «κλειδώσει», αφού είναι έτοιμος να πει το «ναι» σε προσφορά για τριετές συμβόλαιο που του έκανε η Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως πως παρά το έντονο ενδιαφέρον, ακόμα και από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, ο 30χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Τουρκία και τη Χατάισπορ, αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην «Τσιμ Μπομ», μετά από επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας Οκάν Μπουρούκ.

Από το περιβάλλον του παίκτη πάντως έχει ειπωθεί πως αποφάσεις θα πάρει στα μέσα Ιουνίου και μένει να φανεί αν τελικά το εν λόγω δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί, αλλά είναι δεδομένο πως με τόσους μνηστήρες πλέον, η προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον διατηρήσει στο ρόστερ του έχει δυσκολέψει αρκετά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.