Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπρινιόλι: «Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός πριν τρεις μήνες, είχε πολλά προβλήματα»

Μπρινιόλι: «Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός πριν τρεις μήνες, είχε πολλά προβλήματα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 17:22
Συνέντευξη σε ιταλικό μέσο παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπινιόλι, ο οποίος κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για τον Ολυμπιακό ενόψει και του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena».

Ο 32χρονος πορτιέρο του «τριφυλλιού» που τελευταία φορά φόρεσε τα «πράσινα» στις αρχές του 2024, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν σε καλή κατάσταση το προηγούμενο τρίμηνο, παρ’ όλα αυτά, από το σημείο εκείνο κι έπειτα άρχισαν να βελτιώνονται και πλέον είναι μια ομάδα δυνατή και οργανωμένη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιταλού, ο οποίος δεν παρέλειψε παράλληλα να μιλήσει και για τον αντικαταστάτη του κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού, τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρινιόλι στο «violanews»:

Για τον Ολυμπιακό: «Πριν τρεις μήνες ο Ολυμπιακός ήταν μία άλλη ομάδα. Πλέον είναι σίγουρα μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Είχε πολλά προβλήματα φέτος μέχρι τον Φεβρουάριο, γιατί άλλαξε δύο προπονητές. Η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Φεβρουάριο-Μάρτιο. Από τον Φεβρουάριο, τότε μάλλον βρήκαν αυτό που ήθελαν και ξεκίνησαν και ανέβηκαν.

Ωστόσο, έχουν σημαντικούς παίκτες. Ένα παράδειγμα; Ο μπακ Ροντινέι, αλλά και ο Ελ Αραμπί, ο επιθετικός. Υπάρχουν επίσης πολύ καλοί, ο τερματοφύλακας Τζολάκης που είναι νέος και παίζει μόνο λίγο καιρό αλλά είναι πολύ καλός. Ο Ελ Κααμπί τα πάει πολύ καλά, αλλά ο Ελ Αραμπί είναι επίσης πολύ δυνατός. Γενικά μιλάμε για μια ομάδα που είναι σίγουρα προετοιμασμένη και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και που τους τελευταίους τρεις μήνες έχει βρει την κατάλληλη θέση και το έχει αποδείξει»
.

Για τον Ντραγκόφσκι αλλά και τον Βίτορ Ούγκο: «Ο Ντράγκο ήρθε τον Ιανουάριο για να με αντικαταστήσει αφού ο σύλλογος αποφάσισε να με αφήσει εκτός επειδή δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Αποφάσισαν να κάνουν αυτή την επιλογή και καλά κάνουν. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Ο Βίτορ Ούγκο από την άλλη βρίσκει λιγότερο χώρο. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, δύο σπουδαίοι επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Βίτορ Ούγκο βρίσκει λιγότερο χώρο από τον Ντραγόφσκι, κάνουν τη δική τους διαδρομή».

Σχόλιο:

billmaz 16/5/2024 18:25

Ο σύλλογος σε άφησε εκτός μετά τα γκολ που έτρωγες...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.