Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιορεντίνα: «Τρέλα» στους οπαδούς των «βιόλα» για ένα εισιτήριο, «έφυγαν» ήδη 4500 ενόψει τελικού

Φιορεντίνα: «Τρέλα» στους οπαδούς των «βιόλα» για ένα εισιτήριο, «έφυγαν» ήδη 4500 ενόψει τελικού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 15:10
Αρκετό κόσμο αναμένεται να έχει τελικά στο πλευρό της η Φιορεντίνα, στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Ολυμπιακό, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 29/5.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία έκαναν λόγο για μάξιμουμ 3000 φίλους της ομάδας της Τοσκάνης οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να κάνουν το ταξίδι για την Ελλάδα, ενόψει του δεύτερου διαδοχικού ευρωπαϊκού τελικού που θα παίξει η ομάδα τους.

Ωστόσο φαίνεται ότι τελικά η ζήτηση είναι μεγαλύτερη, καθώς όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ήδη έχουν κάνει «φτερά» 4.500 εισιτήρια και ο κόσμος του κλαμπ «διψάει» για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί, είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα τσάρτερ και γίνεται πιο δύσκολη η μετακίνησή τους στην Αθήνα.

Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα έστειλαν και σχετικό μήνυμα μέσω ενός πανό που ανέφερε: «Όλοι στην Αθήνα».

Προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν πωληθεί 4.500 εισιτήρια κι αυτά αφορούν μόνο τους κατόχους διαρκείας, μια και η ελεύθερη πώληση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (17/5).

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι φίλοι των «βιόλα» να κάνουν... απόβαση στην Ελλάδα και να εξαντλήσουν και τα 9.000 «μαγικά χαρτάκια» που δικαιούται η ομάδα τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.