Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ότο: «Αν δώσουμε το 200% με τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην νικήσουμε»

Ότο: «Αν δώσουμε το 200% με τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην νικήσουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 15:55
Συνέντευξη ενόψει του αποψινού, κρίσιμου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο.

Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας των «ασπρόμαυρων» δήλωσε αισιόδοξος για το ματς με τους «πράσινους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Θεσσαλονικείς μετά το παιχνίδι με τη Λαμία αλλά και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόνι Ότο στη NOVA:

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό. Οι τοπ ομάδες παλεύουν για τον τίτλο από την αρχή. Εμείς κάναμε μια πολύ καλή πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ, ο Ολυμπιακός επίσης είναι στον τελικό της διοργάνωσης. Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό και σε σχέση με άλλες λίγκες δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Προφανώς η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο επίπεδο, αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικό το επίπεδο και στην Ελλάδα».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ισοπαλία στη Λαμία: «Δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη στη Λαμία γιατί ουσιαστικά χάσαμε το δικαίωμα να κρίνονται όλα από τα δικά μας πόδια. Αλλά ξέραμε μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, κι αυτό συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, κι αυτό συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας και να περιμένουμε ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Αυτό ισχύει ακόμα, πρέπει να κάνουμε ακόμα δύο νίκες. Συνεχίζουμε δυνατά κι ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι όπως είδαμε και στα προηγούμενα ντέρμπι, έχει να κάνει με τη μαχητικότητα και τη θέληση που θα έχουμε για τη νίκη. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά από την πλευρά μας αν πραγματικά μπούμε στο γήπεδο και δώσουμε το 200%, δεν βλέπω τρόπο που δεν θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Είναι μια ομάδα που της αρέσει να έχει τη μπάλα, έχει ποιότητα και κυνηγάει πάντα τη νίκη. Το είδαμε και στο Κύπελλο που κατάφερε με κάποιο τρόπο να μας αποκλείσει. Περιμένουμε ότι θα έρθει εδώ για να κερδίσει, να κάνει το δικό του παιχνίδι. Νομίζω ότι αν είμαστε έτοιμοι για τη μάχη θα κερδίσουμε. Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε παραπάνω κίνητρο. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα για φέτος, θα έχουμε τους οπαδούς δίπλα μας, παλεύουμε για τον τίτλο. Πιστεύω ότι από άποψη κινήτρου είμαστε πλήρεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτό το κίνητρο στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.